Even voorstellen

Foto Nadja Niels

Na mijn opleiding aan de hotelschool, waarvoor ik diverse stages in binnen- en buitenland in grote, internationale hotelketens heb gelopen, heb ik in verschillende hotels in Nederland gewerkt.

Ook heb ik vier jaar lang, als stewardess, de wereld rond gevlogen. Een ervaring om nooit te vergeten; misschien niet zo zeer het werk maar zeer zeker de bestemmingen waar wij als bemanning soms één of enkele dagen verbleven. Ik heb veel gezien en gedaan tijdens deze "stops" en voel me door deze ervaringen een "rijk" persoon.

Eenmaal weer met beide benen op de grond verhuisden mijn man en ik naar het Brabantse Land. Inmiddels wonen wij hier al 24 jaar met veel plezier.

De werkzaamheden die ik sinds het vliegen heb verricht liggen voornamelijk op receptie-, secretaresse- en sales & marketing gebied.

Regelen, organiseren, plannen, orde en structuur zijn mijn tweede natuur. Ik heb gemerkt, zowel op de werkvloer als thuis waar het met 2 kinderen, het huishouden en een baan soms erg hectisch kan zijn, dat de mensen om mij heen dit "geregel" als prettig ervaren en hier hun voordeel mee doen.

En daarom ben ik er nu ook voor u!
Ruimte creëert rust, ervaar het zelf met Nadja Niels Professional Organizer.

Gecertificeerd professional organizer bij De Huishoudcoach en aspirantlid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

© 2019. Design by twebber.